Style Your Business

De Startup Academy trapte het jaar krachtig af met een line-up aan succesvolle, lokale vakmensen en veel, heel veel, nieuwe bezoekers.

Frank Duran (DuFrank) putte uit zijn rijke ervaring als beeldbewerker, fotograaf en illustrator om de aanwezige ondernemers te vertellen over het perfecte plaatje. Want of onze onderneming nou groot of klein is, van foto’s en afbeeldingen maken we allemaal gebruik!

Dat bleek ook wel in het ervaringsverhaal van Niki Bierling-van den Berg (Biberghats) die veel investeert in fotografie, visagie en modellen om haar prijswinnende hoeden op z’n mooist op de foto te zetten.

Haar inspirerend verhaal werd gevolgd door een korte workshop van Mark van den Houten (Obruni) die de startende ondernemers de vraag stelde hoe ze zich vanavond qua kleding en uiterlijk presenteerden, en wat het verhaal daarachter was.

De avond werd afgesloten met de Startup Academy netwerkborrel, waarin veel nieuwe connecties werden gemaakt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *