No guts, no glory…Startup is a never ending story!

Na een tropische dag ging onder het glazen dak van de Boekenberg op woensdagavond 17 mei de Startup Academy van start. De warmte binnen had gelukkig geen enkele invloed op de sprekers van het gevarieerde programma.

Allereerst was daar Els Barendregt van reclamebureau ‘Moveon Communicatie’. Ze sprak over de ‘communicatie cirkel’ en waar elke starter minimaal aan moet denken. Een starter is volgens Els echter niet alleen een beginnend ondernemer, want “start up is a never ending story!”

Daarna nam John Spanjersbergh van Uitvaartverzorging Spanjersbergh het presentatiestokje over. Als ervaren ondernemer sprak hij over volharding, aanpassen en doorzetten. Een instelling die zijn ‘Opbaargelegenheid De Seizoenen’ uiteindelijk heeft gebracht waar hij wilde.

Het slotakkoord was voor coach Manuel Naaijen. Hij ging in op de diverse vormen van (mis)communicatie. De aanwezigen konden een en ander daarna kort in de praktijk brengen.

Zoals altijd was het daarna tijd om volop te gaan netwerken, maar niet nadat Martijn Stoutjesdijk de aanwezigen had gewezen op de barbecue van woensdag 14 juni in het Atlas Hotel, waar men zich nog vóór 1 juni kan aanmelden via de website! www.startupacademy.nl

Fotografie: Larissa Kim Photography
Tekst en bijschriften: Erwin van Maanen van Kroon en Van Maanen Fotografie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *